Over mij

Over mij

Ik ben ooit begonnen in de zorg en heb later de overstap gemaakt naar het ‘bedrijfsleven’. Een bijzondere overstap, waar alles anders was.
Inmiddels heb ik zo’n 30 jaar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening. In commerciële functies, als leidinggevende en later als trainer en coach.
Zo’n 10 jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen.
Als trainingsacteur, trainer én coach. Binnen het bedrijfsleven én de zorg, waarmee naar mijn gevoel de cirkel weer rond is.

Ik hou van het werken met mensen, ik vind het fijn om mijn kennis te delen (ook de uitdagingen waar ik zelf ooit als leidinggevende tegenaan liep) en om samen te kijken wat het is wat jou tegenhoudt of waar je in vastloopt.

Ik werk graag met mensen en teams in en rond de zorg.
Of met jonge professionals die hun plek nog moeten vinden tussen collega’s, die willen ontdekken ‘hoe de hazen lopen’.
Tegelijkertijd merk ik, dat ik voor medewerkers die al heel wat jaren meelopen en op een punt staan waarop zij terugblikken, zich afvragen of ze het nog een keer heel anders zouden kunnen doen, een ervaren klankbord kan zijn.

Ik werk op een gemakkelijke manier, er kan en mag veel, er is altijd ruimte om het toch weer even anders te doen. Waarbij we het resultaat niet uit het oog verliezen.
Ik heb veel energie, ik ben optimistisch.
Mensen vinden mij warm en betrokken, vinden dat je bij mij als coachee altijd jezelf mag en kunt zijn. Ik hoor terug dat ik oprecht ben.
Ik hou er ook van om je af en toe uit te dagen. Door humor, kritische vragen en een beetje provocatie.
En vooral samen op zoek gaan naar wat voor jou werkt.

En weet je, het is ook niet dat ik het allemaal voor jou weet. Wel kan ik je helpen ontdekken hoe het pad loopt. Want vanuit mijn plek kan ik met enige afstand kijken en kan ik daardoor misschien wel dat ene pad of de obstakels voor jou zien.

Naast een gecertificeerde (NOBCO) coachingsopleiding heb ik veel andere opleidingen en trainingen gevolgd. En blijf ik dat doen, omdat ik er in geloof dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen! Ik zie dat als een cadeautje aan mijzelf.
Daarnaast werk ik als NOBTRA trainer & professioneel trainingsacteur.

Wil je meer weten over mijn ervaring en opleiding kijk dan ook eens op mijn LinkedIn profiel.