Waarom met mij

Als coach ondersteun ik mensen in hun werkomgeving: medewerker of (beginnend) leidinggevende. Ik ondersteun je in het vinden van antwoorden of richting over waar je naar toe wilt, over doelen die je wilt bereiken, hoe je deze concreet kunt maken, wat je allemaal al bereikt hebt, waar nog ruimte is.

Coaching is gericht op ondersteuning in het bereiken van jouw doelen, op persoonlijke groei, het verkrijgen van inzichten of vaardigheden. Jij staat daarin centraal.

Hoe doe ik dat?

Door veel vragen te stellen. Door je soms op een ander been te zetten, of je er op een andere manier naar te laten kijken. Door je soms uit te dagen of te confronteren. Door je een spiegel voor te houden.

Ik bied je handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik kan je ondersteunen in het ontwikkelen van vaardigheden op het vlak van persoonlijke effectiviteit of leiderschap. Of we gaan aan de slag met technieken uit de positieve psychologie.
Soms staan we stil bij wat redenen voor gedrag van nu kunnen zijn.
Soms gaan we in gesprek om focus te krijgen of een oplossingsrichting te vinden.
Waar ik binnen coaching graag mee werk is ACT (hier lees je er iets meer over).
En soms gaan we ook gewoon dingen dóen, een spel, een improvisatie.

Wanneer je met mij samenwerkt, hou ik samen met jou focus op de resultaten. Ik hou ook graag zicht op het proces en de voortgang. Ik wil er zeker van zijn dat de investering van tijd en geld iets oplevert.